Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Deer Wellington

17/1/2016

0 Comments

 
Har lenge hatt lyst til å prøve Beef Wellington, men etter å ha feilet en gang tidligere har lysten blitt litt mindre. Inntil min samboer tilfeldigvis ville ha helstekt ytrefilet, og jeg foreslo å prøve igjen. Som sagt så gjort. Denne gangen ble den i hvert fall seende litt bedre ut, med nesten riktig fasong også. Spekeskinke i stedet for den klassiske parmasan, sjampinjong i stedet for aromasopp, men det gikk greit. Penslet med eggeplomme og stekt i ovnen akkurat lenge nok. Ble ganske bra, men ikke helt perfekt denne gangen heller. Til neste gang blir det muligens bare hjort og butterdeig, da både soppen og spekeskinka tok litt over den fine viltsmaken. Ellers må jeg også jobbe litt med formingen. Oppskrift hentet fra godt.no

http://www.godt.no/#!/oppskrift/2179/biff-wellington-innbakt-indrefilet-med-madeirasaus
Bilde
Bilde
Bilde
0 Comments



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022