Skyteblogg
  • Hjem
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Tørke kjøtt

13/10/2014

0 kommentarer

 
I går laget jeg marinade av olje, eddik og salt. Tynne kjøttskiver ble lagt i marinaden i går  kveld, og har fått lov til å ligge i kjøleskapet i marinaden i nesten 24 timer.
Picture
I dag ble kjøttet tørket av, lagt på rist, og jeg hadde på tre forskjellige blandinger med krydder. Det ble tacokrydder, en indisk hjemmelaget blanding, og en søt blanding. Deretter ble de satt i ovnen på 70 grader i noen timer, til de er rimelig rispy.
Picture
Vet ikke eksakt hvor lenge de sto inne, men det merkes på kjøttet når det er ferdig. Jeg liker ikke crispy, vil helst at det skal være litt seigt. Det ferdige produktet er allerede testet, og godkjent.
Picture
0 kommentarer



Legg igjen et svar.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    Kan 2025
    november 2024
    Kan 2024
    november 2023
    november 2022
    oktober 2021
    oktober 2016
    september 2016
    mars 2016
    februar 2016
    januar 2016
    desember 2015
    november 2015
    oktober 2015
    mars 2015
    januar 2015
    desember 2014
    oktober 2014
    september 2014

    Kategorier

    Alle
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Sank
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

skyteblogg.no