Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Tørke kjøtt

13/10/2014

0 Comments

 
I går laget jeg marinade av olje, eddik og salt. Tynne kjøttskiver ble lagt i marinaden i går  kveld, og har fått lov til å ligge i kjøleskapet i marinaden i nesten 24 timer.
Picture
I dag ble kjøttet tørket av, lagt på rist, og jeg hadde på tre forskjellige blandinger med krydder. Det ble tacokrydder, en indisk hjemmelaget blanding, og en søt blanding. Deretter ble de satt i ovnen på 70 grader i noen timer, til de er rimelig rispy.
Picture
Vet ikke eksakt hvor lenge de sto inne, men det merkes på kjøttet når det er ferdig. Jeg liker ikke crispy, vil helst at det skal være litt seigt. Det ferdige produktet er allerede testet, og godkjent.
Picture
0 Comments



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022