Kom over denne oppskriften på nett, og måtte prøves. Har fått øynene opp for sopp skikkelig det siste året, og da er det greit å finne nye oppskrifter. Har prøvd det tidligere, og har finpusset oppskriften.
5gr tørket steinsopp
100gr smør
Soppen males og blandes i. Jeg bruker morter, og siler soppen. Første gang silte jeg det ikke, og det ble noen biter som knaste litt i munnen. Litt uapetittelig, så neste gang ble silt. Denne er også best om den får stå seg litt, gjerne et par dager slik at smaken kan sette seg ordentlig. Jeg oppbevarer mitt smør i glass i kjøleskap. Jeg pisker også smøret luftig, et tips jeg lærte under testing av ramsløksmør. Mye lettere å ha med å gjøre når det er kaldt, pluss at det ser bedre ut med litt fluffy smør. God lukt, og passer utrolig godt til pasta.
5gr tørket steinsopp
100gr smør
Soppen males og blandes i. Jeg bruker morter, og siler soppen. Første gang silte jeg det ikke, og det ble noen biter som knaste litt i munnen. Litt uapetittelig, så neste gang ble silt. Denne er også best om den får stå seg litt, gjerne et par dager slik at smaken kan sette seg ordentlig. Jeg oppbevarer mitt smør i glass i kjøleskap. Jeg pisker også smøret luftig, et tips jeg lærte under testing av ramsløksmør. Mye lettere å ha med å gjøre når det er kaldt, pluss at det ser bedre ut med litt fluffy smør. God lukt, og passer utrolig godt til pasta.