Da mamma fylte 40 hadde vi skarvekaker i bursdagsselskapet. De var fantastisk gode, men ingen av oss tenkte på å ta vare på oppskriften. 10 år etter, på hennes 50-årsdag prøvde vi igjen, og denne gangen er oppskriften lagret.
1 kg beinfri grovmalt skarvekjøtt (bryst, lår og vinger)
1 finhakket løk
1,5 ss salt
2 ts pepper
1 ts allehånde
2 ts revet muskatnøtt
1 ts ingefær
2 ss potetmel
2 dl vann
Bland alt sammen, og form til kaker. Bør gjennomstekes.
1 kg beinfri grovmalt skarvekjøtt (bryst, lår og vinger)
1 finhakket løk
1,5 ss salt
2 ts pepper
1 ts allehånde
2 ts revet muskatnøtt
1 ts ingefær
2 ss potetmel
2 dl vann
Bland alt sammen, og form til kaker. Bør gjennomstekes.