Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Roastdeer, kraft og tørket kjøtt

27/10/2016

1 Comment

 
Denne uken ble det laget diverse hjorteprodukter. Mandagen fikk kjøttkraften stå og småkoke nesten en hel dag. Greit at jeg begynner på jobb når JW er ferdig, så fikk den stå på komfyren fra morgen til kveld. En del av ryggraden, litt løk og litt purre, salt og pepper. Det luktet fantastisk, og ble fryst ned i isbitposer.
Bilde
Tirsdagen tok jeg opp en bogplomme, skar den opp i tynne skiver og marinerte i olje, salt og pepper. Den fikk ligge i kjøleskapet i to dager, før den ble satt i ovnen på 100 grader med en tresleiv i døren i noen timer, til de ble akkurat passe tørre.
Bilde
Tirsdagen ble også brukt til å lage roastdeer. Samme som roastbeef, bare med hjort. Tok opp en stek fra 2014 som jeg stekte på svark varme i ovnen i noen timer. Den ble rød og fin inni, og ble skåret opp i tynne skiver til pålegg.
Bilde
1 Comment
Ove
27/10/2016 09:35:11 am

Ja - det både hørtes og så fælt ut...
Men nå må jeg gå og finne meg noe mat...

Reply



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022