Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

November 05th, 2015

5/11/2015

0 Comments

 
Våknet opp ti lden herlige lukten av kjøtt i leiligheten. Etter å ha spist frokost og satt på TVn så jeg har litt bakgrunnsstøy satte jeg i gang. Før jeg dro til hengeren for å ta kalven måtte kolla finparteres. To lår, nakken, sidene og ryggen må ordnes. Lårene ble som vanlig deles opp i de respektige biffer og steker, nakken ble nok mest kjøttdeig, og sidene skal vi prøve som spareribs. Ryggen ble delt opp i litt carre og litt ren ytrefilet. Etter det var det tid for kalven, og jeg dro til hengeren. Denne gangen hadde jeg også med meg diverse utstyr til å vaske hengeren med, det trengtes. Tok heldigvis bare noen timer å skjære ned kalven, så var det hjem igjen for finpartering. Mye kjøttdeig ble laget, en god del grytekjøtt, og kalven ble delt i en sadel også. Blir mye morsomt å prøve fram til neste høst. I morgen er det mye mulig det blir testing av pølselaging, men det kan hende bare blir en liten prøve, siden jeg ikke fikk tak i nok flesk til mer enn 1 kg med pølser. Men det problemet tar jeg når det kommer.
Bilde
Bilde
0 Comments



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022