Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Hjorteskav

13/2/2016

0 Comments

 
Hadde egentlig tenkt å lage dette på onsdagen, men JW ble syk, og forble syk ganske lenge, så fredagen da han endelig fikk litt matlyst igjen var det på tide å prøve. Å skave hva som helst gjøres enklest når kjøttet er nesten frossent. Et par timer i kjøleslapet er nok til å gjøre kjøttet helt perfekt til å skave. Jeg brukte bankekjøtt, men egentlig hva som helst av biffkjøtt kan brukes. Jeg stekte kjøttet raskt i en panne med salt og pepper, og lagde en saus med kjøttbuljong og meljevning. Tilbehør ble råstekte poteter, sukkererter og brokkoli. Enkelt og greit, og tok heller ikke lange tiden å lage.
Bilde
0 Comments



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022