Skyteblogg
  • Hjem
  • Om meg
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Hjortecarré

30/3/2016

0 Comments

 
 Påsken er for oss som så veldig mange andre et eneste langt festmåltid. Masse god mat, og i år var det noe nytt fra hjortefronten. Vi hadde bestemt oss for å prøve å ordne til noe hjortecarré, og pappa foreslo vi skulle prøve å grille de. Som sagt så gjort. Til sammen veide de rett over kiloet, og det var nok til 5 persjoner. Carré er rett og slett ytrefilet med ribben fortsatt hengende på. Fantastisk mørt, som jo ytrefilet er. Vi smurte de inn med flytende smør og krydret med salt og pepper. Deretter var det på grillen. De fikk va 8 min på hver side, på direkte varme. Dette ga en herlig stekeskorpe, og perfekt stekt ble de også. Som sagt, ekstremt mørt, det trengtes egentlig ikke kniv for å skjære i kjøttet. Det ble servert med godt tilbehør, og blir nok gjentatt til neste år.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
0 Comments



Leave a Reply.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    October 2021
    October 2016
    September 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    March 2015
    January 2015
    December 2014
    October 2014
    September 2014

    Kategorier

    All
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

Copyright 2022