Skyteblogg
  • Hjem
  • Pistolbloggen
  • Riflebloggen
  • Jaktbloggen
  • Matbloggen
  • Mine våpen
    • Browning X-bolt
    • Walther GSP
    • CZ SP-01 Shadow
    • Franchi Falconet
    • Ruger Precision Rifle
    • AR 15

Blodpannekaker

13/10/2015

0 kommentarer

 
Dette er for meg noe helt vanlig, vi pleide å ha det som dessert når jeg bodde i Tromsø, men her i Bergen har jeg adpotert det som middag. De fleste har nok hørt om blodpølse og blodpudding, men blodpannekaker er tydeligvis ikke fullt så populær. Her er uansett mamma sin oppskrift på blodpannekaker. Jeg bruker matblod som kan kjøpes i noen vanlige butikker. Jeg har også brukt ferskt blod, men da må det siles for å få vekk det som eventuelt koagulerer.

1 liter matblod
1/2 l vann
1 ts salt
1 ts nellik
1 ts allehånde
1 ts kanel
1 dl sukker
hvetemel

Ha blod vann og krydder i en bolle og rør inn sukkeret. Ha i hvetemel til røren er passe tykk, den skal ligne på vanlig pannekakerøre. Stekes på en side til pannekaken er blitt brunfarget. Stekes på andre siden ca like lenge.

Bilde
Bilde
Bilde
0 kommentarer



Legg igjen et svar.

    Matbloggen

    Denne bloggen omhandler alt av mat som har med jakt å gjøre. I det siste også tilbehør fra soppjakt, bærjakt og andre godsaker fra naturen.

    Arkiv

    Kan 2025
    november 2024
    Kan 2024
    november 2023
    november 2022
    oktober 2021
    oktober 2016
    september 2016
    mars 2016
    februar 2016
    januar 2016
    desember 2015
    november 2015
    oktober 2015
    mars 2015
    januar 2015
    desember 2014
    oktober 2014
    september 2014

    Kategorier

    Alle
    Fugl
    Hare
    Hjort
    Info
    Innmat
    Partering
    Rype
    Sank
    Skarv
    Sopp
    Tilbehør
    Tilbehør

skyteblogg.no